Resultats 2013 - 5a Carrera a Tàrrega
(Club Modelisme Tàrrega)

 
5a Prova Campionat Interclubs RCLleidaTT a Lleida celebrada el 30-06-2013.

 

 

Les previsions eren bones, i és que l'estiu ja ha començat. A primera hora la temperatura és una mica fresqueta però anirà pujant fins als 30 graus al migdia.
El cel sense núvols ens acompanyarà durant tot el matí amb un Sol de justícia.

 

 

 

En la reunió de pilots es repassa la normativa, la organització i el desenvolupament de la carrera degut a la afluència de pilots que obligarà a realitzar una semifinal d'1/8.

Es disputen les primeres qualificacions de la Manega A d'1/8, la Manega B d'1/8 i la gran escala 1/6, de manera ordenada i sense més complicacions. Un cop realitzades, el club ofereix l'esmorzar de germanor.

 

 

Un cop esmorzats i regat el circuit, amb l'estampa del pont en el centre del circuit, es disputen les segones classificatòries on ja quedaran decidides les posiciones de la graella de la final en l'escala 1/6TT i en l'escala 1/8TT(glow i elèctric) on es decideixen els 4 pilots que passaran directes a la final i amb l'ordre de posició de sortida i la resta que haurà de disputar la semifinal ja que en la final tan sols poden entrar 12 pilots.

Els problemes ens acompanyaran durant tot el matí i ja en les classificatòries algún pilot ha d'abandonar.

La SEMIFINAL es resisteix a començar endarrerint-se 10minuts que es faran eterns per averia d'un pilot. Els pilots es comencen a impacientar, el nervis comencen a guanyar territori, el temps s'esgota i es procedeix a donar la sortida de la semifinal sense haver pogut solucionar el problema del pilot que ha demanat temps d'averia però que més endavant podrà incorporar-se per a disputar la semifinal un cop solucionar el problema.
Fins a 6 pilots amb problemes a la semifinal del quals 3 han d’abandonar per ruptura.

Es dona sortida a la FINAL d’1/6TT en la que comencen 5 pilots dels quals 1 ja ha d’abandonar a la primera volta i un altre pilot que ho farà unes voltes més tard.
Tot i quedant 3 pilots disputant la final, Marius Olariu té avaria i es retira a boxes temporalment fins solucionar-la i tornar a la carrera però ja no li serà possible disputar la segona posició.
Pel que respecta als dos pilots sense problemes, tot i rodar en temps bastant similars, Carles Corts agafa distancia poc a poc durant tota la carrera fins a doblar dues vegades a Josep Ribe qui no pot aguantar la pressió i comet errors que el faran distanciar-se cada vegada més.

Queda per disputar la FINAL d’1/8TT mixta glow i elèctric en la que no podia faltar un problema informàtic que fa repetir la sortida un cop fetes les primeres voltes. Aquest fet fa que els pilots elèctrics hagin de moderar la conducció ja que ja han fet algunes voltes i la carga de les bateries ha baixat.
La primera volta, com es habitual, en les corbes més tancades l’acumulació de cotxe i els nervis fan que els pilots no frenin a temps o no deixen marge entre vehicles i apareixen tocs que fan endarrerir-los fins a les últimes posiciones cosa que posa molt nerviós als pilots afectats fent-los deliberar amb mots no gens agradables d’escoltar. Els pensaments son pensaments i no s’haurien d’expressar, reflexionem-hi.
Dos pilots, Aleix Montero i Sergi Vivo, han d’abandonar abans de la primera meitat de la carrera i dos altres, Miguel A. Rodriguez i Eloi Hervera, tenen averies però poden continuar fins al final.
La primera posició, com en la majoria de les carreres disputades fins al moment (1r, 1r i 7è), la té en possessió Amadeu Vendrell durant pràcticament tota la carrera qui sense fallar pràcticament arriba a doblar al segon pilot, Xavier Castells, que també com ve essent habitual en les altres carreres (2n, 2n i 2n) un cop agafa la segona posició ja no la deixar anar fins al final de la carrera. El 3r qualificat, Albert Trilla, remunta durant la primera meitat de la carrera fins arribar a la tercera posició però que no pot arribar a atrapar al pilot que està en segona posició.

 

 

Agrair al Club Automodelisme Lleida l'organització de la 5a prova del Campionat Interclubs RCLleidaTT i la participació de tots els pilots que l'han disputat així com al recollidors de cotxes.

 

 

 

- Podi general d'1/8TTglow i elèctric de 30min
1 - Amadeu Vendrell (E)
2 - Xavier Castells (E)
3 - Albert Trilla (G)
4 - Xavier Gibert (E)
5 - Dani Gabarró (E)

 

 

 

- Guanyadors en la categoría 1/8 TTglow
1 - Albert Trilla
2 - Eloi Hervera
3 - Miguel A. Rodriguez

 

 

 

- Guanyadors en la categoría 1/8 TTelèctric
1 - Amadeu Vendrell
2 - Xavier Castells
3 - Xavier Gibert

 

 

 

- Guanyadors en la categoría 1/6 TT
1 - Carles Corts
2 - Josep Ribe
3 - Marius Olariu

 

 

 

- RESULTATS de la carrera
1a A Qualificatoria 1/8 TTg i TTe -AQUÍ-
2a A Qualificatoria 1/8 TTg i TTe -AQUÍ-

1a B Qualificatoria 1/8 TTg i TTe -AQUÍ-
2a B Qualificatoria 1/8 TTg i TTe -AQUÍ-

Semifinal 1/8 TTg i TTe -AQUÍ-
Final 1/8 TTg i TTe -AQUÍ-

 

1a Qualificatoria 1/6 TT -AQUÍ-
2a Qualificatoria 1/6 TT -AQUÍ-
Final 1/6 TT -AQUÍ-

 

 

- VIDEOS de la carrera:
Final 1/8 TTg i TTe -AQUÍ-

 

 

PD: Pròxima prova programada, el dia 15 de setembre de 2013 a Tàrrega (Club Modelisme Tàrrega).

www.RCLleidaTT.cat

 
 
 
 
>