Resultats 2013 - 2a Carrera a Tàrrega
(Club Modelisme Tàrrega)


2a Prova Campionat Interclubs RCLleidaTT a Tàrrega celebrada el 03-03-2013.

 

 

 

La gran afluència de pilots en la 2a carrera fa que en la reunió es decideixi variar la competició de manera excepcional, separant 1/8 TTelectrics de 1/8TTgas que en aquest campionat es contemplen corre junts, i adoptan un horari que preveu acabar sobre les 16:30 com així desprès s'esdevé, tot i que sense problemes tècnics en el cronometratge s'hagués pogut acabar abans la prova.Les condiciones climàtiques i del traçat son adients per a realitzar la prova. Tot i que ha plogut a final de setmana s'aixeca una gran polseguera al traçat. Temperatures que pugen, un fred contingut i un Sol que llueix ajuden a no passar gaire fred a primera hora.

Desprès de realitzar el laboriós canvi de competició i introduir tots els pilots per a separar les categories 1/8 TTgas i 1/8 TTelectrics, es configura el programa per a fer una única qualificació d'1/8 TTgas de 21 pilots en dos grups, "A" i "B", una única qualificació d'1/8 TTelectric de 7 pilots i una única qualificació de 1/6 TT de 4 pilots.

Es realitza la 1a qualificació d'1/8TTgas "A" sense problemes importants però passa tot el contrari en la 1a qualificació "B" on comencen a sorgir problemes al programa que conta les voltes i al final s'ha de repetir la qualificacio "B".
Tot seguit comença la única qualificació d'1/8 TTe on degut als nous "transponders", falta l'atualització per a que el programa els reconegui i s'ha de procedir de forma manual per a aquest pilots.
Per últim es realitza la també única qualificació d'1/6 TT on, per sort, no existeixen problemes de cronometratge.

 

Comença la primera semifinal "A" d'1/8 TTgas de 20 minuts un cop regat el traçat i on tan sols dos pilots aconsegueixen fer 39 voltes, Alex Valls i Roy Torrico. Eloi Hervera acaba en 38 voltes. Volta ràpida d'Eric Laredo en 27.710seg. que fa tan sols una única volta en 27 segons i que en tot el matí ningú torna a baixar als 27 segons, dada curiosa si més no. La segona volta més ràpida es realitza en 28,270 segons per Aleix Valls.

Tot seguit es disputa la primera semifinal "B" d'1/8 TTgas de 20 minuts una vegada remullat el traçat per segona i última vegada en tot el matí per a tenir les mateixes condiciones que en l'altra semifinal "A". Alex Campillos aconsegueix rodar en 40 voltes, seguit de José Ortega i Sergi Baruta en 38 voltes. Volta ràpida d'Albert Trilla en 28.351seg.

 

Sense remullar el traçat, es disputa la 1a final d'1/8 TTe de 8 minuts on desprès d'una gran batalla per la primera posició durant tota la carrera, com s'aprecia al video d'aquesta 1a final d'1/8 TTe(més avall), acaba en primera posició Amadeu Vendrell i en segona Xavier Castells rodan en 17 voltes, seguit en tercera posició de Jordi Murcia. Volta ràpida de Xavier Castells en 28,580seg.

 

Comença la final d'1/6 TT en el que al final el quart pilot pot disputar-la desprès d'haver desmontat el motor per problemes tècnics en la qualificació. Ricardo Gallego, que comença en la segona posició i fins a la sexta volta no es posa al capdavant, acaba en la primera posició en 54 voltes seguit de Josep Martí en 52 voltes i Armand Juanos en 47 voltes. La volta ràpida se l'emporta Josep Ribé en 31,483 el qual no pot acabar la carrera per una altra vegada problemes de motor.

 

Toca disputar la 2a final d'1/8 TTe en la qual desprès d'uns quants tocs de varis pilots en les primeres voltes, Amadeu Vendrell s'escapa i acaba primer en 16 voltes i per tant sense haver de disputar la 3a final ja queda com a guanyador de la prova d'1/8 TTe. Els tres següents pilots acaben en el mateix segon, en 8 minuts i 6 segons, Dani Gabarró, Xavier Castells i en quarta posició Toni Bonet. Volta ràpida de Toni Bonet en 28,850 segons.

 

Arriba el moment de celebrar la gran final d'1/8 TTgas de 30 minuts en la qual al final es decideix que la disputin 16 pilots, una decisió amb bones intencions però desacertada per a un circuit considerat de poca llargada de traçat, cosa que comportarà que hi hagi molt grups de pilots que es disputin la posició entre ells amb molts tocs que faran anar de bòlit als recollidors.
Alex Campillo, tot i perdre en alguns moments puntuals de la carrera la primera posición, aconsegueix guanyar la carrera a més de 6 segons d'Alex Valls, el qual també en un petit tram de la carrera roda en tercera posició. Tots dos pilots aconsegueixen fer 58 voltes. José Ortega puja també al podi en tercera posició tot i rodar en quarta posició en la primera part de la carrera. José Ortega aconsegueix marcar 57 voltes com també Xavier Gibert, en la quarta posició, i Albert Trilla, en la cinquena posició, aquests dos últims, pilots locals.
Segurament degut a la massificació de pilots en la final, no s'aconsegueix roda en 28 segons i la volta ràpida es fa en 29,055 segons que se l'emporta el guanyador de la prova, Alex Campillo.

 

Per finalitzar la jornada es realitza la 3a i última final d'1/8TTe de 8 minuts. Tot i ja està decidit el guanyador, Amadeu Vendrell, per les seues dues primeres posicions en la 1a i 2a final, queda per disputar totes les altres posicions següents. Dani Gabarró, tot i rodar en la primera posició la primera volta es avançat per Xavier Castells que ja no deixarà la primera posició i acabar marcant 17 voltes. En segona posició queda Jordi Murcia i en una tercera posició molt disputada queda Amadeu Vendrell seguit de Toni Bonet que entra en el mateix segon. Volta ràpida de Xavier Castells en 28,686 sgons.

S'acaba segons l'horari previst tot i els canvis realitzats en el tipus de competició i els problemes de cronometratge puntuals en el començament.
Com a cloenda de la prova es realitza l'entrega d'ampolles de cava com a obsequi per als tres primer qualificats de les tres categories, 1/6TT, 1/8TTe i 1/8TTg.

 

 

 

 

Guanyadors 1/8 TTg Tàrrega 03-03-2013
1 - Alex Campillo
2 - Alex Valls
3 - José Ortega

 

Guanyadors 1/8 TTe Tàrrega 03-03-2013
1 - Amadeu Vendrell
2 - Xavier Castells
3 - Jordi Murcia

 

Guanyadors 1/6 TT Tàrrega 03-03-2013
1 - Ricardo Gallego
2 - Josep Martí
3 - Armand Juanos
(sense Foto)

 

 

- RESULTATS de la carrera
Semifinal "A" 1/8 TTg -AQUÍ-
Semifinal "B" 1/8 TTg -AQUÍ-
Final 1/8 TTg -AQUÍ-

Qualificació 1/8 TTe -AQUÍ-
1a Final 1/8 TTe -AQUÍ-
2a Final 1/8 TTe -AQUÍ-
3a Final 1/8 TTe -AQUÍ-

Qualificació 1/6 TT -AQUÍ-
Final 1/6 TT -AQUÍ-

 

- FOTOS de la carrera al facebook:
Tàrrega 1
Tàrrega 2
Tàrrega 3

 

- VIDEO entrenaments dissabte:
entrenaments -AQUÍ-

 

- VIDEOS de la carrera:
1a Final 1/8 TTe -AQUÍ-
2a Final 1/8 TTe -AQUÍ-
3a Final 1/8 TTe -AQUÍ-

 

 

 

PD: Pròxima carrera, dia 28 d'abril de 2013 a Lleida (barri de Pardinyes).

www.RCLleidaTT.cat

 
 
 
 
>