Resultats 2013 - 1a Carrera a Alcarràs
(Club Esportiu SegriàRC)

 
1a Prova Campionat Interclubs RCLleidaTT a Alcarràs celebrada el 03-02-2013.

 

Arribem a les 8h del matí i ens trobem que fa bastant vent com ja s’havia previst a les previsions meteorològiques, això fa que la sensació tèrmica sigui inferior a la temperatura ambient. Es nota el fred.

En la 1a qualificació d’1/8TT, amb 13 pilots inscrits (8 glow i 5 elèctrics), ja es comença a notar que els pilots patiran pel vent durant tot el matí. Es desenvolupa amb normalitat, certa tranquil·litat i amb les primers neguits del dia en un traçat dur i empolsat, cosa que fa que hi hagi canvis substancials d’adherència entre les zones netes i les zones amb terra solta. S’acaba la primera qualificació amb quatre pilots rodant en 7 voltes, seguits de quatre pilots més en 6 voltes, dos pilots en 5 voltes i dos pilots amb problemes amb 3 i 2 voltes.

La 1a qualificació d’1/6TT, amb 10 pilots inscrits, es desenvolupa a continuació i els pilots comencen a sofrir l’aire gelat dalt del podi de pilots. Degut a la terra solta en certes parts de la pista, aquest pilots tenen més dificultats en les corbes i comencen a despuntar els pilots amb més perícia per a dur a terme la traçada bona.

Desprès d’un bon esmorzar i havent recuperat forces, es dona sortida a la 2a qualificació d’1/8TT en la que els temps milloren per part de tots els pilots i ja tots roden en 6 o 7 voltes, a excepció de dues averies.

En la 2a qualificació d’1/6TT, amb la pista ja més neta, un pilot arriba a rodar en 13 voltes, seguit de dos amb 12 voltes i tres amb 10 voltes, un pilot amb averia no pot acabar-la i quatre no poden disputar-la.

Final 1/8TT. Com ja es habitual, tot i que no hauria de ser així, en la primer volta apareixen els primer tocs que fan que sorprenentment un pilot que surt des de boxes, i desprès de que l’últim pilot de la graella hagi pres la sortida, es pugui situar a la 2a posició al passar per la meta. Quina remuntada tan espectacular en tant sols una volta!!! Queda ben clar que els pilots s’han d’acostumar a controlar els nervis i intentar deixar espai, frenar a temps, evitar avançament arriscats i mantenir la posició abans que voler guanyar-ne una per acabar tenint tocs i baixar i fer baixar a altres pilots fins a les últimes posicions. Així doncs, queda comprovat que no és més ràpid el qui més vol córrer sinó el que menys falla i fa fallar.
Sergi Vivo, Amadeu Vendrell i Xavier Castells són els tres primer qualificats rodant en les mateixes 37 voltes, seguits de Miguel Angel Rodriguez. amb 36, Eloi Hervera. i Toni Bonet amb 35, Dani Gabarró. amb 34, Albert Casanovas amb 31, Pau Ballester amb 29, Aleix Montero amb 28 i dos pilots que no poden acabar la carrera, Reñe Pol amb 25 voltes i Joan Escuer amb 2 voltes. La volta ràpida se l’emporta Xavier Castells amb 44,355 segons.

Final 1/6TT. Marcada per la petició de temps per averia, els 10 pilots que prenen la sortida tampoc s’ho prenen amb calma i en la primera volta hi ha més d’un volcat amb les pertinents canvis de posicions per aquestes, escapant-se així el primer i segon qualificats que mantenen la posició. El primer abandonament apareix a les primeres 5 voltes i ja a la segona meitat de la carrera el segueixen dos abandonaments més per problemes de transmissió, embragament, etc. Ha resultat ser més dur per als vehicles aquest circuit.
Jordi Montaña i Josep Ribé amb 37 voltes i Jordi Caselles amb 36 són els tres primers qualificats seguits de Christian Piulats i Jordi Aleu amb 34 voltes, Carles Corts i Josep Martí amb 32 voltes, amb problemes mecànics, Armand Juanos amb 26 voltes, Ivan Gavira amb 22 voltes i Miquel Calzada que tant sols pot disputar les 5 primeres voltes. La volta ràpida se l’emporta Ivan Gavira amb un tems de 47,194 segons.

Agrair a la organització i a tots els pilots pel màxim i estricte compliment de l’horari previst, acabant la segona i última final a l’hora prevista, les 13:15 hores. Igualment l’agraïment al Club SegriàRc d’Alcarràs per la dedicació a la prova i als pilots pel respecte en vers els altres pilots.

Ens veiem d’aquí un mes!!!

 

 

 

- Guanyadors 1/8 TTg i TTe Alcarràs 03-02-2013

1/8 TTg
1 - Sergi Vivo
2 - Miguel Angel Rodrgiuez
3 - Eloi Hervera

1/8 TTe
1 - Amadeu Vendrell
2 - Xavier Castells
3 - Toni Bonet

 

- Guanyadors 1/6 TT Alcarràs 03-02-2013
1 - Jordi Montaña
2 - Josep Ribé
3 - Jordi Caselles

 

 

- RESULTATS de la carrera
1a qualificació 1/8 -AQUI-
2a qualificació 1/8 -AQUI-
FINAL 1/8 -AQUI-

1a qualificació 1/6 -AQUÍ-
2a qualificació 1/6 -AQUI-
FINAL 1/6 -AQUI-

 

- VIDEOS de la carrera:
Video inici Kalidoscopy RC 1/6
Video Kalidoscopy RC 1/8
Video xavi flama 1/8

 

 

 

PD: Pròxima carrera, dia 3 de març de 2013 a Tàrrega.

www.RCLleidaTT.cat

 
 
 
 
>