Legalitat

 

 

Aquest web així com tot el que inclou és propietat de RCLleidaTT.cat, o de tercers que hagin autoritzat l'ús dels continguts existents, o de publicacions que fan referència al campionat i que s'hi fa esmena amb l'única finalitat merament informativa sempre encaminat a cercar l'original.

 

L' accés a aquest web està subjecte a la no modificació del mateix ni dels seus continguts. Tota còpia parcial o en la seva totalitat del contingut o de l'estructura del web no està autoritzada. RCLleidaTT.cat no es fa responsable dels continguts dels webs dels enllaços que puguin existir en aquest web ni del seu ús. La totalitat del contingut del web no porta com a finalitat l'ànim de lucre.

 

RCLleidaTT.cat no garanteix que el contingut del web o el servidor on està allotjat estiguin lliures de virus i no es responsabilitza dels problemes que puguin ocasionar així com la impossibilitat temporal d'accedir al web.

 

El patrocinadors web sufraguen en la totalitat i en cap cas en valor superior les despeses de manteniment de la pàgina web, del servidor on está allotjada i del registre ".cat".

 

La intencionalitat d'aquesta web es la d'informar, facilitar, agilitzar, aclarir, millorar, tot el relacionat amb el campionat interclubs RCLleidaTT sense ánim de lucre i altruistament així com el relacionat amb el radio control.

 

 

 

 

 

www.RCLleidaTT.cat

 
 
 
 
>